-
Gi deg selv et forsprang
Skole handler ikke om hva du blir, men hva du lærer. Velger du Restaurant- og matfag får du ferdigheter som åpner dører og gir muligheter for livet.
-
Møt Martin: Lærling med smak for teknologi
Martin Lund er 19 år og lærling i industriell matproduksjon hos Tine Tunga i Trondheim. Teknologi-interessen gjorde det enkelt å velge Restaurant- og matfag på videregående.
-
Møt Magnus: Kokk med smak for kulinarisk frihet
For Magnus Svendsbø (20) var skole litt kjedelig, men da han kom inn på Restaurant- og matfaglinjen på videregående skole, fikk han plutselig smaken på mer kunnskap og læring. – Jeg fant noe jeg brant for, sier han.
-
Få smaken på kommunikasjon
Velger du Restaurant- og matfag, lærer du god kommunikasjon i praksis. Kommunikasjon er nøkkelen til godt samarbeid og er en egenskap som er ettertraktet, uansett hvilken vei du velger når du er ferdig med videregående skole.
-
Verktøykasse
På denne siden finner du ulikt materiell til fri bruk for bedrifter, skoler og opplæringskontor. Er det noe du savner eller har lyst til å dele med andre, ta kontakt med oss i Smak deg frem.