Vær med å forme fremtiden
Smak deg frem. Foto: Smak deg frem
Mat- og måltidsbransjen er en næring i endring. Det er viktig og spennende, og det betyr at du kan være med å finne frem til nye og mer bærekraftige løsninger for fremtiden.
Smak deg frem. Foto: Smak deg frem
Mat- og måltidsbransjen er en næring i endring. Det er viktig og spennende, og det betyr at du kan være med å finne frem til nye og mer bærekraftige løsninger for fremtiden.
I mat- og måltidsbransjen utvikles nye typer arbeidsplasser, spennende oppstartsbedrifter og tiltak for å sikre bærekraftig vekst i raskt tempo. Det gir muligheter for deg som vil være med å forme fremtiden.
Mat- og måltidsbransjen ligger i forkant når det gjelder bærekraft. Og det er bra for alle. Bra for kloden vi alle bor på. Bra for gjestene som vet at maten de spiser er bærekraftig. Bra for kokken som vet akkurat hvor maten kommer fra, og bra for servitøren som kan fortelle historiene som gir gjestene trygghet.
Velger du Restaurant- og matfag, står bærekraft på timeplanen. Restaurant- og matbransjen ligger i forkant når det gjelder bærekraft. Det er bra for alle. Bra for kloden. Og bra for deg som vil være med å forme en bærekraftig fremtid for oss alle.
19 år gamle Bryan-Matthew Santos er servitørlærling hos sjarmerende og autentisk-franske Brasserie France i Oslo. Han er andre års lærling og skal ta fagbrev til sommeren.
Petter Rolund Antonsen var bare 22 år da han ble kjøkkensjef og teamleader for et lag med kokker som var langt mer erfarne enn ham selv.
Jenny går restaurant- og matfag, yrkes og studiekompetanse, ved Vestby VGS. Det byr på på en skolehverdag utenom det vanlige, samt både fagbrev og studiekompetanse etter læretiden.