Få smaken på ledelse
Velger du restaurant- og matfag, lærer du ledelse. Du lærer å ta ansvar, gi retning og være trygg på egne beslutninger: Egenskaper som er ettertraktede, uansett hva du velger å bruke dem til.
Velger du restaurant- og matfag, lærer du ledelse. Du lærer å ta ansvar, gi retning og være trygg på egne beslutninger: Egenskaper som er ettertraktede, uansett hva du velger å bruke dem til.
Ledelse handler ikke om å være sjef. Ledelse handler om å ta ansvar for beslutninger og resultater. Det handler om å bruke kunnskap og å vise ansvar. Om å støtte, gi retning og skape mening i hverdagen for deg selv og for andre.
Gode lederegenskaper er noe du vil få bruk for, uansett hvordan du velger å bruke dem i fremtiden. Også om du ikke ender opp med tittel som sjef eller direktør.
Nå du velger Restaurant- og matfag lærer du ledelse i praksis ved å:
Petter Rolund Antonsen var bare 22 år da han ble kjøkkensjef og teamleader for et lag med kokker som var langt mer erfarne enn ham selv.
19 år gamle Bryan-Matthew Santos er servitørlærling hos sjarmerende og autentisk-franske Brasserie France i Oslo. Han er andre års lærling og skal ta fagbrev til sommeren.