Få smaken på kreativitet
Når du velger Restaurant- og matfag står kreativitet i sentrum, både på skolen og i læretiden. Å kunne tenke utenfor boksen er en egenskap som er ettertraktet, uansett hva fremtiden bringer.
Når du velger Restaurant- og matfag står kreativitet i sentrum, både på skolen og i læretiden. Å kunne tenke utenfor boksen er en egenskap som er ettertraktet, uansett hva fremtiden bringer.
Kreativitet og oppfinnsomhet er avgjørende for å løse utfordringer. Og på samme måte som at trening kan gjøre deg til en bedre fotballspiller, kan du trene kreativiteten din. Det gjør du på Restaurant- og matfag; både på skolen når du er ute i praksis i bedriftene.
Velger du Restaurant- og matfag, trener du kreativiteten din gjennom å:
For Magnus Svendsbø (20) har skole alltid vært litt kjedelig, men da han kom inn på Restaurant- og matfaglinjen på videregående skole, fikk han plutselig smaken på mer kunnskap og læring. – Jeg fant noe jeg brant for, sier han.
Hedda Leversen Larsen (20) jobber som sjømathandler på Fisketorget i Stavanger. Det byr på en arbeidshverdag fylt av ulike oppgaver i et sammensveiset team.
Jenny går restaurant- og matfag, yrkes og studiekompetanse, ved Vestby VGS. Det byr på på en skolehverdag utenom det vanlige, samt både fagbrev og studiekompetanse etter læretiden.
19 år gamle Bryan-Matthew Santos er servitørlærling hos sjarmerende og autentisk-franske Brasserie France i Oslo. Han er andre års lærling og skal ta fagbrev til sommeren.
Petter Rolund Antonsen var bare 22 år da han ble kjøkkensjef og teamleader for et lag med kokker som var langt mer erfarne enn ham selv.